Een belangrijke investering vraagt kwalitatief werk!

U zit goed bij ons om een nieuw dak te laten leggen.

Een volledige service, dat is wat wij u bieden voor het laten leggen van een nieuw dak. Maak een afspraak met ons en wij zorgen snel voor een plaatsbezoek. Wij geven u een gratis offerte met een duidelijk overzicht van onze geplande werken. Wij leggen zowel daken op een nieuwbouw als daken op een bestaande woning. In het laatste geval zorgen wij voor een veilige en nette afbraak van het oude dak.

Bij de opbouw van de daken brengen wij verzorgd en stevig timmerwerk aan. Wij plaatsen nieuwe balken en latten voor een onwrikbare dakstructuur. Bij het uittimmeren houden wij rekening met uw vraag voor het voorzien van een dakkapel of een dakraam. Deze raamstructuren zijn allemaal mogelijk bij ons. Verder leggen wij

een winddicht onderdak.

Natuurlijk vergeten wij bij het laten leggen van een nieuw dak de broodnodige isolatie niet. Wij brengen de juiste dikte aan zodat u premies kan aanvragen. Uw dak voldoet ook meteen aan de meest recente voorschriften wat betreft isolatienormen.  Voor het isoleren werken wij met benodigdheden van Isovlas of Ursi en Rectical voor platte daken. Want ook deze constructies leggen wij volgens uw plannen. Bij platte daken wordt de dakbekleding uitgevoerd met EPDM. Als afwerking plaatsen wij dakgoten en afvoerbuizen in PVC.

Daken van onze hand

bieden u vele voordelen

Budgetvriendelijke prijs

Stipt leggen van de daken

Platte en hellende daken

Isolatie van topkwaliteit

Timmerwerken om op te steunen

Voor een zorgeloze en droge toekomstv

Voor het leggen van een nieuw dak moet u zeker zijn van de gekozen aannemer.

Contacteer daarom ons bedrijf.

timmer 3