Wij schenken veel aandacht

aan kleine reparaties!

Eén telefoontje naar ons is voldoende om buitenschrijnwerk te herstellen.

 

Ondervindt u problemen met uw buitenschrijnwerk? Aarzel dan geen seconde om ons te contacteren om het euvel te herstellen. Als plaatser van ramen en deuren vinden wij graag wat er scheelt aan sloten, klinken of slepende deuren. Ook stukken aan de profielen van ramen en deuren bekijken wij grondig om u nadien aan te tonen wat mogelijk is als herstelling.

Wij kunnen werken met zowel hout, PVC als aluminium als het om buitenschrijnwerken gaat. Voor al deze materialen zijn wij goed geplaatst om ze te komen herstellen. Wij doen er alles aan om de herstellingen meteen door te voeren. Het is ons doel om u zo vlug mogelijk weer zonder zorgen gebruik te laten maken van uw ramen en deuren. Bij volledig onherstelbaar buitenschrijnwerk hoeft u niet te wanhopen. Met onze uitgebreide service bieden wij u verschillende mogelijkheden aan om één of meerder ramen en deuren te vervangen.

Bij ons aanbod aan buitenschrijnwerk koppelen wij graag het plaatsen van garagepoorten op maat. Dit is geen eenvoudig werk voor een particulier maar daarom zijn wij er om u te helpen. Als u een nieuwe garagepoort wil dan zorgen wij in de eerste instantie voor de perfecte opmetingen. Wij overlopen alle opties die u kan bestellen van kantelpoorten tot roldeuren. Na de levering plaatsen wij voorzichtig uw nieuwe poort voor onmiddellijk gebruik. Garagepoorten plaatsen, doen wij metproducten van Hörmann.

 
Van eenvoudige herstellingen tot vernieuwen,wij doen het met de glimlach

Snelle service

Herstellen van ramen en deuren

Vernieuwen als het nodig is

Plaatsen van garagepoorten

Hinder met buitenschrijnwerk lost u

op door ons nu in te schakelen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op !