Prachtige afwerking rond uw woning.

Ga voor vakmanschap bij het aanleggen van opritten en terrassen.

Een werk dat makkelijk wordt uitgesteld bij een nieuwbouw is het aanleggen van opritten en terrassen. Rondom het huis liggen de putten en bergen zand als herinnering aan de bouwwerken. Toch biedt een mooi oprit een extra troef aan uw woning en zal u in de zomer ongelofelijk veel kunnen genieten van het jeugdige terras. Om dit te verwezenlijken hebt u met ons de ideale aannemer gevonden.

Wij leggen opritten en terrassen in alle formaten aan. Dit begint steeds met het in orde brengen van een goede en egale ondergrond. Voor de bekleding van het terras of de oprit laten wij u de keuze uit vele materialen. U kan zelf bepalen welke stijl het beste uitkomt bij uw woning of de tuin. Mogelijke materialen zijn vloer, klinkers, hout of blauwsteen. Hebt u nog een andere bekleding in uw gedachten vraag het ons gerust.

Het aanleggen van opritten en terrassen doen wij niet alleen voor nieuwbouw maar eveneens bij renovatieprojecten. Verkiest u een andere oprit of een vernieuwing van uw terras dat zijn beste tijd heeft gehad? Wij zorgen ervoor. Uw wagen zal weer proper op de oprit kunnen staan en u zal- zonder door de modder te moeten- makkelijk langs een pad naar uw voordeur kunnen. Bij mooi weer zal het vanaf nu ontspannen zijn zoals op vakantie maar dan op een heerlijk eigen terras.

 
Een fijne afwerking rond uw woning geeft veel voldoening

Opritten en terrassen in alle vormen en grootte

In verschillende materialen

Met een hoogstaande afwerking

Uw volledige eigendom zal blinken door uw terras of oprit nu bij ons te bestellen.