Ramen en deuren voor

jarenlang plezier!

 Laat de ramen en deuren van uw dromen plaatsen door onze timmerman.

Het leveren en plaatsen van ramen en deuren is een nauwgezet werk dat onze timmerman met oog voor detail komt uitvoeren. Dit begint met het correct opmeten van de maten. Wij nemen hiervoor de tijd die nodig is om een goed overzicht te krijgen van wat u moet hebben. Als het nodig is, geven wij u nuttig advies dat uw keuze eventueel kan verlichten. Met meer dan 23 jaar ervaring kunnen wij gericht aangeven wat technisch het best uitvoerbaar is of welk uitzicht u zal behagen.

Als timmerman zijn wij er voor u om buitenschrijnwerk te plaatsen bestaande uit hout, PVC of aluminium. Door deze keuze zal u bij ons ongetwijfeld uw gading vinden. Voor ieder materiaal selecteerden wij voor u partners die topkwaliteit leveren. Voor het PVC werken wij op deze manier samen met Deceuninck. De aluminiumprofielen zijn afkomstig van Reynaers Aluminium of Aluplast. Zo mag u er zeker van zijn dat u ramen en deuren in uw huis krijgt die er jarenlang stralend blijven uitzien.

Gebruiksvriendelijke binnendeuren plaatsen wij eveneens op alle plaatsen die u wenst. Dit zijn schilderdeuren uit stevig materiaal. U kan ze bestellen in een egale uitvoering of met een motief in. De plaatsing gebeurt zeer nauwkeurig zodat u slepende of haperende deuren meteen mag uitsluiten. Wij laten de binnendeuren volledig

afgewerkt achter met deurlijsten, sloten en klinken. 

Onze ramen en deuren maken een wereld van verschil

Volledige afwerking

Plaatsing door ervaren vaklui

Hout, PVC of aluminium

Plaatsing vliegramen, deuren en schuifvliegramen

Vlotte plaatsing van buiten- en binnenschrijnwerk door nu een afspraak met ons te maken.