Hout voor een warm gevoel

in uw woning!

Uw schrijnwerker in Menen met gevoel voor gedetailleerde afwerking.

Met houttoepassingen te gebruiken in uw woning brengt u automatisch een gezellige warmte mee. Hout brengt een aangename sfeer in uw dagelijkse omgeving. Om een optimaal resultaat te bekomen, doet u er goed aan een bekwame schrijnwerker aan te spreken. In de ruime regio rond Menen hoeft u niet lang na te denken om uw houtwerken aan ons te vragen.

Wij werken met de beste materialen zodat wij u een prachtig resultaat kunnen garanderen. Voor een egale en duurzame vloerbekleding leggen wij uw parket of laminaat in iedere kamer. Plaatsen van parket doen wij met materialen van het merk Lalengo. Voor laminaat kiezen wij onder andere voor Berryfloor en Quick-Step. Beide toepassingen zorgen voor een duurzame vloerbekleding waar u jaren plezier gaat aan beleven.

U mag ons voor veel meer inzetten als schrijnwerker. Zoekt u in de omgeving van Menen naar een aannemer om houten buiten- en binnendeuren te plaatsen, dan zijn wij uw bedrijf. Nauwkeurige opmetingen van ramen en deuren voor een foutloze plaatsing is ons devies.

Het aanbrengen van gevelbekleding uitgevoerd in Miks houtcomposiet behoort eveneens tot onze taken. Met deze investering krijgt uw gevel meteen een fris uitzicht en wordt het mogelijk om een isolatielaag aan te brengen.

 
Uw houttoepassingen zullen volledig tot hun recht komen

Plaatsen van laminaat en parket

Buiten- en binnendeuren in hout

Gevelbekleding met houtcomposiet

Met een afwerking tot op de millimeter

Hebt u plannen om hout te gebruiken bij uw verbouwingen of nieuwbouw?

Contacteer ons eerst voor een afspraak en een gratis offerte.

timmer 2
timmer